Joi, 28.03.2024, 16:29
FlorTV
Meniu
Moldova Plus



Concert sustinut pentru promovarea a tinerilor talente
În incinta Școlii de Arte din orașul Florești, a fost sunținut un concert, la care au participat studenți și profesori  de la Univesitatea Alecu Ruso din orașul Balți. Elevii și profesorii de la Școala de Arte, dar și amatorii de muzica, au fost bucuroși de a fi prezenți la un concert de zile mari.Participanții la concert au ramas plac ... Citeste mai mult »
Data: 24.04.2013, Vizualizari: 978, Comentarii: 0,


La Florești sa organizat festivalul-concurs ,,Floarea lui Sulac”
 La data de 20 aprilie, în orașul Florești a fost organizat un festival-concurs dedicat marelui maiestru Nicolae Sulac. Evenimentul sa petrecut în Casa de Cultura a orașului Floresti și a fost organizat și sustinut de catre secția cultura, tineret și sport din cadrul Consiliului Raional Florești. Concursul a fost la prima editie, dar d ... Citeste mai mult »
Data: 23.04.2013, Vizualizari: 2589, Comentarii: 0,


USAID în colaborarea cu autoritițile din or.Florești
  Recent in primaria orasului Floresti a avut loc prezentarea unui proiect, care are la baza sa dezvoltarea orasului din punct de vedere energetic, educational si financiar. Proietul a fost initiat si prezentat de organizatia USAID, din SUA, care are la baza sa prupuneri catre organizatiile teritoriale, spre cooperare pentru dezvoltare ... Citeste mai mult »
Data: 22.04.2013, Vizualizari: 1031, Comentarii: 0,


Oaspeți din Japonia la Florești
  Recent, or. Florești a avut parte de cițiva oaspeți deosebiți, este vorba de reprezentanții Guvernului Japoniei în Ucraina și R. Moldova, care au venit cu o vizită oficiala în or. Florești. Tanaka Yoka, al treilea secretar a Ambasadei Japoniei în Ucraina, a relatat ca vizita nu este una obișnuita, dar are la baza întemeierea unor rel ... Citeste mai mult »
Data: 19.04.2013, Vizualizari: 998, Comentarii: 0,


Starea alarmantă a parcului din marginea orașului Florești
Sticle goale, pungi de plastic şi locuri neamenajate,gunoi si mizerie, așa arată parcul din marginea orașului Florești. După cum a relatat primarul orasului Grigore Cojocaru, la moment spațiul verde respectiv nu se află în gestiunea Primarie din orașul Floresti.Potrivit primarului or. Florești, Grigore Cojocaru de curațenia acestui spațiu v ... Citeste mai mult »
Data: 18.04.2013, Vizualizari: 1035, Comentarii: 0,


Miting de protest organizat de PPRM
La 16 aprilie 2013, în Piața Independenței din or. Florești s-a desfășurat un miting de protest organizat de Partidul Popular din Republica Moldova (PPRM). Ion Iavorschi, președintele organizației Teritoriale a PPRM, a menționat că acțiunea a fost un bun moment pentru a-i aduce pe consilierii raionali cu picioarele pe pămînt pentru îndrepta ... Citeste mai mult »
Data: 17.04.2013, Vizualizari: 1618, Comentarii: 0,


Ședinta ordinara a consiliului raional
La 16 aprilie  curent,  s-a convocat şedinţa ordinară a Consiliului raional Floreşti. La şedinţă au participat şefii Direcţiilor şi Secţiilor din subordinea Consiliului raional, şefii serviciilor publice desconcentrate în teritoriu și vicepreședinții raionului Florești .Conform  ordinii de zi, în cadrul acesteia au fost propu ... Citeste mai mult »
Data: 16.04.2013, Vizualizari: 1141, Comentarii: 0,


Social-Democrații nu vor scumpiri la energie
La data de 14 aprilie 2013 a fost organizat de PSD o acțiune de protest în legătură cu tendința ANRE de a majora tarifele la energia electrică cu 14%. Astfel și-au exprimat nemulțumirea mai mulți membri ai partidului și locuitorii orașului. De asemenea, protestatarii au condamnat politica iresponsabilă și antipopulară a autorităților în cee ... Citeste mai mult »
Data: 15.04.2013, Vizualizari: 1531, Comentarii: 0,


Elevii, scriitorul și cărțile sale
Copii de la școala Primară din or. Florești au avut parte de o surpriză de neuitat. L-au avut în ospeţie pe scriitorul Alexandru Plăcintă. Îmbrăcaţi în haine de sărbătoare, elevii l-au întîmpinat pe mult-aşteptatul oaspete cu pîine şi sare. În semn de respect şi apreciere, ei au recitat din versurile scriitorului. Alexandru Plăcintă a ascul ... Citeste mai mult »
Data: 12.04.2013, Vizualizari: 1251, Comentarii: 0,


Augustin la un an
Cu ocazia împlinirii a un an de cînd Centrul Comercial Augustin și-a deschis pentru prima dată ușile, conducerea centrului a pregătit clienților săi facilități la standarde internaționale pentru locuitori și vizitatori, devenind punctul principal de shopping.Centru Comercial Augustin propune cumpărătorilor colecție nouă de primăvară- vară 2 ... Citeste mai mult »
Data: 11.04.2013, Vizualizari: 1403, Comentarii: 0,


« 1 2 ... 117 118 119 120 121 ... 176 177 »
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3450
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate