Marti, 16.04.2024, 21:20
Logo FlorTV
Meniu
Mini-Chat
Acces interzis


18:41
5 cupluri şi-au sărbătorit nunta de aur la Vărvăreuca


  5 cupluri din satul Vărvăreuca , raionul Floreşti au celebrat 50 de ani de căsnicie alături de rude, prieteni, săteni, dar şi de primarul localităţii, Nina Inaves, oferindu-le din partea autorităţilor locale şi a Consiliului Raional diplome , urări de sănătate şi cite un premiu.
    Evenimentul, organizat de primăria satului, a avut loc cu mare fast, în faţa Casei de Cultură din sat. Autorităţile locale au reuşit să organizeze o adevărată nuntă, în stil tradiţional moldovenesc. Cuplurile au fost întâmpinate de un grup de băieţi şi fete care purtau straie naţionale, care i-au servit  cu vin şi cu dulceaţă şi împârţindu-le colaci împodobiţi cu flori . C-un mesaj de felicitare, în adresa mirilor şi mireselor a venit şi vice-preşedintele raionului Floreşti, Anatolie Cărbune.
   După ce-au ciocnit tradiţionala cupă de şampanie , toate cuplurile şi-au mai reamintit de primul sărut şi primul vals.
   Ceremonia, a durat cîteva ore  cu veselie şi voie bună, şi s-a încheiat cu tradiţionala horă moldovenească. Din datele oferite de către primăria satului Vărvăreuca, în ultimii 2 ani , 9 cupluri şi-au celebrat jumătate de secol de căsnicie.

Categoria: Noutati | Vizualizari: 1744 | | Tegs: Vărvăreuca, stirile, cupluri, floresti | Rating: 0.0/0
Total comentarii: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3451
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate