Marti, 23.04.2024, 12:52
FlorTV
Meniu
Moldova Plus



Jaf în plină stradă
Jaf  în plină stradă. Un tînăr a atact și a smuls de pe gîtul unei doamne un lănțișor de aur. Jaful a avut la ieșirea din orașul Florești, spre satul  Vărvăreuca.Potrivit  oamenilor  legii, victima, a anunţat imediat poliţia. Astfel,  infractorul a fost reţinut.La fața locului a fost deschis dosar penal pe numele in ... Citeste mai mult »
Data: 27.06.2013, Vizualizari: 1370, Comentarii: 0,


Ziua internațională a pescarilor
27 iunie Ziua Internationala a Pescarului. Pescuitul este unul din cele mai populare hobby ale omenirii.  Pescarii au menționat că cea mai mare plăcere este atunci cînd stai cu undița în mînă. Amatorii de pescuit au mai menționat că nu prea au unde pescui.Vitalie Ciorbă, șeful Inspectoratului Ecologic de Stat din raionul Florești, a sp ... Citeste mai mult »
Data: 27.06.2013, Vizualizari: 1071, Comentarii: 0,


Всемирный день рыболовства
27 июня международный день рыболовства. Рыболовство является одним из самых популярных хобби человечества. Рыбаки утверждают, что держать удочку в руках самое большое удовольствие в их жизни.Рыбаки жалуются, что имеют мало водоемов для ловли рыбы.Виталий ЧЁРБА, начальник государственной экологической инспекции р-на Флорешть , сказал что лов ... Citeste mai mult »
Data: 27.06.2013, Vizualizari: 992, Comentarii: 0,


Funcționar publici au serbat ziua lor profesională
Funcționar publici au serbat ziua lor profesională
Data: 26.06.2013, Vizualizari: 1059, Comentarii: 0,


Cearta între vecini
O gospodărie de pe strada Petru Rareș, or.Florești este considerată focar de infecție de către localnicii care au casele în vecinătatea ei. Marea lor problemă este mirosul imposibil de suportat din cauza grămezilor de gunoi. Vecinii spun că situaţia nu e de ieri de azi dar de ani de zile și este din ce în ce mai greu de suportat. Au făcut plîngeri la primărie, la Centrul de Sănătate publică din ra ... Citeste mai mult »
Data: 26.06.2013, Vizualizari: 1134, Comentarii: 0,


Ссора между соседями
Домашнее хозяйство по улице Петру Рареш в городе Флорешть, считается, по мнению местных жителей, которые имеют дома по данной улице , источником инфекции. Их большая проблема, это невыносимый запах из-за кучи мусора.  Соседи говорят, что это продолжается в течение многих лет и становится все более невыносимым. Соседи направили жалобы в ... Citeste mai mult »
Data: 26.06.2013, Vizualizari: 1089, Comentarii: 0,


Sunt tînăr, sunt din Florești
Asociația Obștească "Speranța Copiilor” si-au propus să aducă zîmbet pe fața copiilor și tinerilor. În Piața Independenței din Florești aceștia au organizat o zi de sărbătoare.Acest evenimet nu putea fi realizat fără ajutorul voluntarilor.Şi pentru că spectacolul a fost organizat în cinstea lor,copii au apreciat gestul făcut de AO "Speranța ... Citeste mai mult »
Data: 26.06.2013, Vizualizari: 1058, Comentarii: 0,


Я молод. Я из Флорешть
Общественная организация "Надежда Детей", преподнесла улыбки на лицах детей и молодёжи. Они организовали праздничный день на Площади Независимости города Флорешть.Это событие не могло бы быть достигнуто без помощи добровольцев.Шоу было проведено в честь детей , и они оценили старания со стороны Общественной организации "Надежда Детей".Те, к ... Citeste mai mult »
Data: 26.06.2013, Vizualizari: 1062, Comentarii: 0,


Duminica mare la Domulgeni
Sarbatoare mare in satul Domulgeni din raionul Floresti. Duminica Mare a coincis cu un festival de zile mari. Localnici dar si turisti din diferite raioane au venit sa asculte muzica populara, sa admire expozitii cu lucrari ale mesterilor populari si sa guste din bucatele traditionale pregatite de catre bucatarii cei mai iscusiti din zona. ... Citeste mai mult »
Data: 24.06.2013, Vizualizari: 1987, Comentarii: 0,


День святой троицы в Домулжаных

Уже четвертый год подряд, сотни людей собираются в селе Домулжаны Флорешского района, на берегу Рэута в день святой троицы. В этот день , при поддержки Районного совета, мэрии села Домулжаны, коммерческой компании ,,Domulterra,,  и национальная ассоциация сельского, культурного и экологического тури ... Citeste mai mult »

Data: 24.06.2013, Vizualizari: 1013, Comentarii: 0,


« 1 2 ... 111 112 113 114 115 ... 176 177 »
Cauta

Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3451
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate