Luni, 27.05.2024, 04:39
FlorTV
Meniu

FaceBook
Moldova Plus

UN CONCURS MUZICAL DEDICAT ZILEI TINERETULUI S-A DESFASURAT IN SALA CASEI DE CULTURA DIN ORASUL FLORESTI.

----LIVE

LA CONCURSUL ,,STEAUA RAIONULUI FLORESTI" AU PARTICIPAT 25 DE PARTICIPANTI, CU VIRSTA CUPRINSA INTRE 15 SI 28 DE ANI.FIECARE PARTICIPANT A PREZENTAT CITE DOUA CINTECE UNUL OBLIGATORIU IN LIMBA DE STAT ALTUL LA ALEGERE.

----LIVE CINTECE

CU OCAZIA ZILEI TINERETULUI CU O FELICITARE MUZICALA A VENIT LINA DOGBA,O PARTICIPANTA IN AFARA CONCURSULUI.

----LIVE CINTEC LINA DOGBA

SPECTATORII SI-AU FACUT PARERILE LOR REFERITOR LA ACEST CONCURS MUZICAL.

----SINCRON OAMENI

ACEST CONCURS MUZICAL S-A DESFASURAT CU SUPORTUL SERVICIULUI TINERET SI SPORT, SECTIEI RAIONALE CULTURA SI A CONSILIULUI RAIONAL FLORESTI. LA FINELE CONCURSULUI PARTICIPANTII AU PRIMIT DIPLOME SI PREMII BANESTI PREMIUL MARE-250, DE LEI PREMIUL I-200, DE LEI PREMIUL 2-150, PREMIUL 3-100 DE LEI SI MENTIUNI IN SUMA DE 50 DE LEI.

LA FEL CU OCAZIA ZILEI TINERETULUI DAR SI IN MEMORIA FOTBALISTULUI FLORESTEAN, GRIGORE ARONIA PE STADIONUL DIN ORASUL FLORESTI S-A DESFASURAT UN MECI DE FOTBAL AMICAL, INTRE DOUA ECHIPE, ECHIPA DE FOTBAL A REPUBLICII MOLDOVA SI ECHIPA DE VERANI DIN ORASUL FLORESTI.

----LIVE

CU SUSTINEREA UNOR AGENTI ECONOMICI DIN ORASUL FLORESTI PENTRU FAMILIA FOTBALISTULUI S-A ORGANIZAT O MASA DE POMENIRE. CU TOATE CA DE LA TRECEREA IN NEFIINTA A FOTBALISTULUI GRIGORE ARONI AU TRECUT 18 ANI ACEST JOC AMICAL S-A DESFASURAT PENTRU PRIMA DATA ,INSA ORGANIZATORII SPERA CA PE VIITOR ACEASTA VA DEVENI O TRADITIE.
Cauta
InstalatiFlash player
Meteo
Sondaj
Cit timp navigați pe Internet?
Total răspunsuri: 238
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate