Simbata, 15.06.2024, 19:12
FlorTV
Meniu

FaceBook
Moldova Plus

Ziua de 5 aprilie este destinata sărbătorii profesionale a colaboratorilor Serviciului Protecţiei  Civile şi Situaţiilor Excepţionale - "Ziua Salvatorului"- "Ziua pompierului .Astfel astazi in unitatea de pompieri din raionul Floresti a avut loc o manifestare pentru a celebra aceasta profesie nobila unde au fost prezenti si reprezentantii guvernului in teritoriu, Daniel Turculet si vicepresedintele raionului Floresti responsabil de serviciul Protectiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, Sergiu Rusu.  Acestia au tinut sa felicite pe bravii nostri salvatori, sa le ureze mult curaj si prosperitate, cit si putere de a face fata cu succes situatiilor de urgenta.  De asemenea a fost inminata  si o diploma de excelenta din numele presedintelui raionului Ruslan Zeleneco  acestor colaboratori care isi risca mereu viata pentru binele comunitatii.

Este imbucurator faptul ca numarul incendiilor este in descrestere, conform cifrelor statistice de la17 incendii pe an s-a ajuns la 12 -10 incendii inregistrate anul trecut. In schimb creste numarul tinerilor dornici sa devina pompieri, acest serviciul capata prestigiu. Momentan nu exista locuri vacante la unitatea de pompieri din Floresti.

 Masina pompierilor este mereu pregatita, o data ce telefonul suna, pompierii pornesc acolo unde este nevoie de ei.
În Republica Moldova sunt peste două mii de pompieri şi salvatori, in raionul Floresti  sunt 32 de colaboratori: 26 de pompieri si 6 ofiteri
.
Cauta
InstalatiFlash player
Meteo
Sondaj
Ce stil de muzica preferați ?
Total răspunsuri: 354
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate