Luni, 27.05.2024, 04:54
FlorTV
Meniu

FaceBook
Moldova Plus

MILOSTENIA NU SE FACE DOAR CU BANI. ACEST LUCRU L-A DOVEDIT ODATA-N PLUS, LIDIA SOLONARI, , DIN SATUL CIRIPCAU, RAIONUL FLORESTI. LA CEI 7 ANI IMPLINITI DE LA MOARTEA SOTULUI EI, ANDREI SOLONARI ,S-A HOTARIT CA SA- I POMENEASCA AMINTIREA , LA CASA ,,MAX" DIN SATUL CAPRESTI. VIRSTA PE CARE O AM NU MA IMPIEDICA SA FAC O POMANA CIT SUNT IN VIATA, CELOR MAI TRISTI CA NOI, NE-A RELATAT, MATUSA LIDIA.
SINCRON-LIDIA SOLONARI
MULTUMIREA CE O REFLECTAU OCHII SI CHIPUL ACELOR  BATRINEI DE LA CASA ,,MAX" ERA IMPOSIBILA DE REDAT IN CUVINTE, PENTRU CA PUTINE PERSOANE DE BUNA CREDINTA ISI MAI AMINTESC IN ZIUA DE ASTAZI SA DOBINDEASCA BOGATIE IN CERURI SI NU PE PAMINT.
SINCRON-BATRINEI
UN ALT EXEMPLU DEMN DE URMAT  PENTRU CEI DIN JUR NU POATE FI, PENTRU CA LA CEI 75 DE ANI PE CARE-I ARE MATUSA LIDIA, NU ISI VEDE ZIUA IMPLINITA FARA A FACE UN BINE.
SINCRON- CRESTINI
MATUSA LIDIA SOLONARI, NE-A MAI RELATAT, CA AR INDRAZNI SA SPUNA CA SUNT FOARTE MULTE LUCRURI CARE AR FI PUTUT SA-I FACA BINE, DAR NU A PROFITAT, DAR DE UN FAPT ESTE SIGURA, INSA: CA DE FIECARE DATA CIND INTINDE O MINA DE AJUTOR CELOR CE AU NEVOIE SAU FACE UN GEST DE BUNATATE SE GINDESTE NUMAI LA FAPTUL CA , NU TRAIESTE IN ZADAR PE ACEST PAMINT.
Cauta
InstalatiFlash player
Meteo
Sondaj
Ce stil de muzica preferați ?
Total răspunsuri: 354
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate