Luni, 27.05.2024, 06:04
FlorTV
Meniu

FaceBook
Moldova PlusUn concurs in descoperirea tinerelor talente s-a desfasurat in sala festiva din cadrul liceului teoretic ,,M.Costin” din orasul Floresti.

----Sincron Liuba Zosim metodist educatie muzicala DGE Floresti

Concursul ,,Tinere Talente” a fos organizat de catre centrul metodic din cadrul directiei generale de invatamint unde au participat elevi din 13 institutii gimnaziale si preuniversitare din raion : Liceele ,,M.Eminescu”, ,,M.Costin” si ,,I.Creanga”Floresti, ,,M.Eminescu” din or.Ghindesti la fel si liceele din satele Stefanesti, Marculesti si Frumusica, gimnaziile Putinesti, Cernita,Varvareuca, Tirgul-Vertiujeni, Casunca si Cuhurestii de Jos. Participantii acestui concurs au fost impartiti in 3 categorii I-categorie au fost inclusi copii de la 6 la 11 ani, II-categorie de la  12-15 ani si cea de-a 3-a categorie au fost inclusi elevii de la 16 ani la cl-XII. Fiecare participant trebuia sa pregateasca 2 cintece, unul obligatoriu in limba romana celalalt la dorinta, interpretarea sa fie live sa posede o vestimentatie corespunzatoare pieselor alese si o tinuta scenica pe potriva.

----Sincron Liuba Zosim metodist educatie muzicala DGE Floresti

In acest concurs au fost implicati profesorii, elevii ,dar si parintii acestora.

----Sincron parinti , participanti

Rezultatele concursului  vor fi anuntate in cadrul fiecarei institutii de invatamint la sfirsitul anului scolar,  iar dupa spusele juriului cel care a impresionat publicul a fost Cuharschii Gheorghe din orasul Ghindesti.

Cauta
InstalatiFlash player
Meteo
Sondaj
Cit timp navigați pe Internet?
Total răspunsuri: 238
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate