Joi, 30.11.2023, 02:57
FlorTV
Meniu

FaceBook
Moldova Plus

VITAMINELE SUNT SUBSTANTE ORGANICE NECESARE CRESTERII SI BUNEI FUNCTIONARI A ORGANISMULUI, ELE SUNT FACTORII ESENTIALI PENTRU A AVEA UN CORP SANATOS. ACESTE VITAMINE SE GASESC IN CANTITATI SUFICIENTE IN LEGUMELE SI FRUCTELE GASITE IN COMERT.VITAMINELE SUNT SUBSTANTE ORGANICE NECESARE ORGANISMULUI IN CANTITATI MODERATE PENTRU FUNCTIONAREA SA OPTIMA, ELE SE DEOSEBESC PRIN ROLUL PE CARE IL AU IN ORGANISM SI PRIN FAPTUL CA UNELE ACTIONEAZA EFICIENT GRUPATE IAR ALTELE INDIVIDUAL. PRINTRE CELE MAI IMPORTANTE SUNT VITAMINELE A, C SI E DEORECE AU PRODRIETATI ANTIOXIDANTE. EXCESUL DE VITAMINE S-A DOVEDIT A FI O PROBLEMA LA FEL DE MARE CA SI DEFICITUL ADCESTORA, IN CANTITATI INSUFICIENTE ACELEASI VITAMINE SUNT RESPONSABILE PENTRU DIFERITE AFECTIUNI CARDIACE. VITAMINA A ESTE EXTREM DE IMPORTANTA PENTRU TINERI DEOARECE CONSTITUIE UNA DINTRE COMPONENTELE ESENTIALE IN PROCESUL DE CRESTERE. VITAMINA C ARE CALITATI ANTIINFECTIOASE, TONIFIANTE, ANTIALERGICE FIIND CUNOSCUTA SI CA CEL MAI PUTERNIC ANTIOXIDANT, EA INTERVINE SI IN FUNCTIONAREA TESUTURILOR SI ADIFERITOR ORGANE.
VITAMINA D AJUTA LA DEZVOLTAREA NORMALA A OASELOR SI LA MENTINEREA ECHILIBRULUI DINTRE NIVELUL CALCIULUI DIN MASA OSOASA SI NIVELUL DE SINGE. VITAMINA D CRESTE EFICIENTA SISTEMULUI IMUNITAR SI OFERA PROTECTIE IMPOTRIVA TUBERCULOZEI. CELE MAI EFICIENTE VITAMINE SE AFLA IN LEGUMELE SI FRUCTELE PROASPETE, CARE AU O INFLUIENTA ATIT ASUPRA COPIILOR CIT SI A FEMEULOR INSARCINATE.
VITAMINELE PRESCRISE DE MEDIC, PENTRU FEMEILE INSARCINATE NU INLOCUIESC MASA PIEDUTA, DAR ASIGURA UN ECHIBRUL ORGANISMULUI SI O DEZOLTARE NORMALA A FATULUI. CONSUMUL CORECT DE VITAMINE DETERMINA EVITAREA CANCERELOR, A ACCIDENTELOR CARDIACE SI PULMONARE, A INFECTIILOR. DE ACEEA, REGIMUL ALIMENTAR TREBUIE SA FIE RATIONAL INTOCMIT SI STRICT CONTROLAT
Cauta
InstalatiFlash player
Meteo
Sondaj
Ce stil de muzica preferați ?
Total răspunsuri: 353
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate