Vineri, 14.06.2024, 07:28
FlorTV
Meniu

FaceBook
Moldova Plus


  Copii de pina la 14 ani din raionul Floresti, au incercat  sa redea pe hirtie cum vad procesul de recensamint agricol. Desenele au fost expuse in holul Scolii de Arte din orasul Floresti.    Cai, vaci, iepuri, gaini, intr-o vasta gama de culori si marimi , astfel a fost redata procedura de recensamint agricol, dupa viziunea copiilor.Unii din ei ne-au zis ca , nu le-a fost dificil sa realizeze desenul in format A4, indiferent de faptul, ca le este mai putin cunoscut acest proces.


    Din declaratiile , directorului Scolii de Arte , Boris Isac, elevii au fost foarte receptivi in organizarea acestei expozitii. Multi din ei , sunt déjà in asteptare, ce desene vor fi premiate la etapa republicana care se va desfasura la Chisinau.


    Au ramas placut surprinsi de maiestria copiilor si autoritatile raionale, care au declarat ca, erau curiosi sa vada cum copii se pot implica si in agricultura.

    Fiind prima procedura generala de recensamint in istoria Moldovei, care si-a dat startul la data de 15 martie 2011 si va continua pina la mijlocul lunii aprilie, organizarea acestui concurs in rindul copiilor, are ca scop cultivarea interesului fata de agricultura tinerei generatii.


      Cele mai reusite desene vor fi mentionate cu premii din partea Consiliului Raional Floresti si vor reprezenta raionul  la etapa finala ce va avea loc in capitala.
Cauta
InstalatiFlash player
Meteo
Sondaj
Cit timp navigați pe Internet?
Total răspunsuri: 238
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate