Vineri, 14.06.2024, 08:22
FlorTV
Meniu

FaceBook
Moldova Plus


O POVESTE DE VIATA… DESPRE CARE SE VORBESTE

DE APROXMATIV 9 ANI SE AFLA FATA-N FATA CU BOALA. ESTE VORBA DESPRE POVESTEA DE VIATA A  RAISEI TIBRIGAN, LOCUITOARE A ORASULUI FLORESTI, CARE DIN 2002 ESTE PURTATOARE A HEPATITEI C. ISTORIA DOAMNEI TIBRIGAN A FOST POVESTITA, LA POSTUL TELEVIZIUNII FLOR TV, IN CADRUL EMISIUNII :,,FATA-N FATA CU BOALA ".

IMEDIAT, DUPA DIFUZAREA EMISIUNII, EXACT A DOUA ZI, COMPASIUNEA DIN PARTEA TELESPECTATORILOR, N-A INTIRZIAT SA APARA PRIN INTERMEDIUL UNEI INTILNIRI PE STRADA AMODERATORULUI CU TRECATORII, UNII CHIAR AU VENIT DIRECT LA SEDIUL TELEVIZIUNI, PENTRU A-I STRINGE MINA , ACESTEI DOAMNE PENTRU BARBATIA SI OPTIMISMUL PE CARE IL ARE .


SOLICITATA DE ECHIPA FLOR TV,  PENTRU A-I DA ACEASTA VESTE IMBUCURATOARE, CA SUNT PERSOANE CARE DORESC SA IMPARTASEASCA DIN DUREREA EI, DOAMNA TIBRIGAN NE-A BUCURAT CU PREZENTA.


FIIND UNA DIN PRIMELE PERSOANE, CARE NEAVIND TEMEREA DE VORBA GURILOR RELE, CARE DE ALFEL ESTE SI ATUUL DUMNEAI, NE-A POVESTIT DUREREA PE CARE O MACINA DE ATITA VREME, IN FATA CAMEREI DE LUAT VEDERI.


FIIND LA CURENT DESPRE CONSECINTELE HEPATITTELOR VIRALE, DOMNA TIBRIGAN NE-A MAI RELATAT, CA NUMAI DATORITA INVESTIGATIILOR ANUALE SI TRATAMENTULUI PE CARE IL URMEAZA, POATE SA-I TINA PIET ACESTEI MALADII CE A FACUT-O SA INTELEAGA ROSTUL FIECAREI CLIPE TRAITE.
Cauta
InstalatiFlash player
Meteo
Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3451
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate