Luni, 15.07.2024, 07:38
FlorTV
Meniu

FaceBook
Moldova Plus


Noapte cu ghinion

Data de 23 martie a fost cu ghinion pentru colaboratorii de politie din raionul Floresti. 2 vecini, locuitori ai orasului Floresti s-au luat la cearta, in rezultatul careia unul dintre ei ia aplicat celuilalt multiple lovituri cu toporul. Victoma a fost internata de urgenta la spitalul raional Floresti, iar banuitul a fost retinut pe un termen de 72 de ore. Daca va fi gasit vinovat risca o pedeapsa cu inchisoare de la 3 pina la 10 ani.

La fel la data de 23 martie curent persoane necunoscute au patruns in magazinul din satul Ion-Voda di raionul Floresti prin deteriorarea lacatului de la usa de intrere, de unde au sustras bunuri materiale. La moment persoanele implicate in acest delict nu au fost stabilite.

Daca in satul ion-Voda hotii intra direct pe usa atunci in satul Vascauti raionul Floresti hotii au patruns in magazin prin geamul spart cu un cotilet, de unde au sustras marfuri si produse alimentare. Ca si in cazul precedent hotii nu au fost identificati insa colaboratorii de politie depun eforturi in cazurile date.
Cauta
InstalatiFlash player
Meteo
Sondaj
Ce stil de muzica preferați ?
Total răspunsuri: 354
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate