Vineri, 14.06.2024, 06:54
FlorTV
Meniu

FaceBook
Moldova Plus
                                     

Modificari la liceele, gimnaziile si gradinitele din raionul Floresti. In majoritatea salilor de clasa si de grupa a fost schimbat mobilierul si inlocuit cu unul nou.160 seturi de mobila pentru scoala si 34 seturi de mobila pentru gradinita au fost repartizate in toate gimnaziile, liceele si gradinitele din raionul Floresti. Un set pentru scoala contine 13 banci, 26 scaune, masa si scaunul profesorului, iar un set pentru gradinita contine 6 mese si 30 scaunele.

----Sincron Iurie Cernopischi sef directie generala educatie Floresti

La inceputul anului scolar directia educatie si invatamint au scos in vileag problemele cu care se confrunta profesorii, una dintre ele fiind mobila veche. Seturile au fost repartizate conform numarului de elevi inscrisi in scoala, astfel liceele au primit cite 5 seturi iar gimnaziile cite 3 seturi.Elevii au apreciat calitatea mobilierului nou.

----Sincron elevi liceu, scoala primara

Dupa spusele profesorilor aceste schimbari vor avea diferite efecte si asupra procesului educational de invatamint.----Sincron Anatol Doros director L.T. ,,I.Creanga”

----Sincron Rodica Munteanu director scoala primara Floresti

----Sincron elevi liceu, scoala primara

Un set de mobila costa in jur la 540 de lei iar pentru cele 160 de seturi au fost cheluiti din bugetul consiliului raional circa 1 mln 324 mii lei.
Cauta
InstalatiFlash player
Meteo
Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3451
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate