Marti, 23.07.2024, 13:24
FlorTV
Meniu

FaceBook
Moldova Plus

ELEVII INMATRICULATI IN BAZA DE CONTRACT  LA INSTITUTIILE MEDII DE SPECIALITATE SI SCOLILE PROFESIONALE DIN TARA ANUL CURENT VOR FI NEVOITI SA ACHITE TAXA MAI MULT. ACEASTA DECIZIE A FOST LUATA DE CATRE MINISTRUL EDUCATIEI AL REPUBLICII MOLDOVA, LEONID BUJOR.
SCOALA PROFESIONALA DIN ORASUL FLORESTI, ESTE UNA DIN PUTINELE, LA CARE ELEVII PUTEAU SA SE INMATRICULEZE, PINA ANUL CURENT NUMAI IN BAZA DE BUGET.DIRECTORUL SCOLII PROFESIONALE DIN FLORESTI, VERA GRECU,  NE-A RELATAT CA ODATA CU REDUCEREA LOCURILOR BUGETARE SI INTRODUCEREA CONTRACTULUI , S-A REDUS CONSIDERABIL SI NUMARULINMATRICULATI DE ELEVI.PROFESORII SUNT INDIGNAI SI EI DE FAPTUL CA AU FOST REDUCESE LOCURILE BUGETARE. EI NE-AU MAI COMUNICAT CA ACESTE OPTIMIZARI AR PUTEA DUCE SPRE REDUCEREA SI DE CADRE DIDACTICE.

CU TOATE CA PUTINI AU FOST DIN ACEI ELEVI CARE AU DOORIT SA VORBEASCA IN FATA CAMEREI DE LUAT VEDERI,EI NE-AU ZIS CA  PARINTII SUNT NEVOITI SA LUCREZE LA NEGRU PESTE HOTARE PENTRU A LE ACHITA STUDIILE.
PE TERITORIUL RAIONULUI FLOREASTI ACTIVEAZA 4 SCOLI PROFESIONALE. DINTRE CARE LA SCOALA PROFESIONALA DIN ORASUL FLORESTI, ELEVII CARE DORESC, DAR N-AU AVUT POSIBILITATE DE A SE INSCRIE IN RINDUL ELEVILOR PINA LA MOMENT O POT FACE  SI ACUM LA SCOALA PROFESIONALA DIN FLORESTI , LA SPECIALITATEA DE FRIZER, NE-A COMUNICAT DIRECTORUL SCOLII, VERA GRECU
Cauta
InstalatiFlash player
Meteo
Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3451
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate