Simbata, 15.06.2024, 19:37
FlorTV
Meniu

FaceBook
Moldova Plus


TELEVIZIUNEA FLORTV FONDATA IN ANUL 1994 A AJUNS LA VIRSTA DE 17 ANI.CU ARIA DE ACOPERIRE DE 70 DE KM TELEVIZIUNEA REGIONALA FLORTV DIFUSEAZA NOUTATI OPERATIV, OBIECTIV SI IMPARTIAL, PENTRU TOT PUBLICUL LARG.

----SINCRON OAMENI(PRIVITI CANALUL DE TELEVIZIUNE FLORTV)

FONDATA IN ANUL 1994, LA INCEPUT ERA O TELEVIZIUNE PRIN CABLU, DOAR PENTRU LOCUITORII ORASULUI FLORESTI. IN ANUL 1995 S-A RIDICAT UN TURN DE 50 DE METRI SI STIRILE SE DIFUZAU ATIT PENTRU INTREG RAIONUL CIT SI PENTRU RAIOANELE DIN VECINATATE.LA INCEPUT OAMENII PUTEAU PRIVI EMISIUNI PENTRU COPII 2X2, LA IZVOARE, SANATATE.IN 2002 TURNUL ESTE SCHIMBAT INTRE SATELE RADULENI SI VADENI, ASTFEL S-A MARIT SI RAZA DE ACOPERIRE DE 70 DE KM, IN 2010 S-A MA INSTALAT UN EMITATOR IN ORAS SI A FOST LANSAT SI POSTUL DE RADIO FLOR FM.

----SINCRON OAMENI (CE VA PLACE)

TELEVIZIUNEA FLORTV PROMOVEAZĂ ŞI REALIZEAZĂ IDEI DEMOCRATICE SI  EXPUNE OPINIILE TELESPECTATORILOR.

----SINCRON OAMENI (CE DORITI NOU)

IN PREZENT CANALUL DE TELEVIZIUNE FLORTV DIFUZEAZA EMISIUNI, IN DIRECT,TEMATICE ,,NOI SI REALITATEA”, DEZBATERI ,,NIVELUL DE VIATA”, DEDICATII MUZICALE SI BULETINUL INFORMATIV. IN CADRUL TELEVIZIUNII FLORTV ACTIVEAZA 12 COLABORATORI, UNDE DE FIECARE DATA SUNT INSTRUIT IN CADRUL UNOR TRENINGURI SI DIN TARA SI DE PESTE HOTARE. SUNT DIFUZATE EMISIUNI TEMATICE, INREGISTRATE SI IN DIRECT

Cauta
InstalatiFlash player
Meteo
Sondaj
Cit timp navigați pe Internet?
Total răspunsuri: 238
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate