Vineri, 14.06.2024, 10:47
FlorTV
Meniu

FaceBook
Moldova Plus


Cea de-a 45 editie a festivalului ,,Iti prind cu drag la piept un martisor” dedicat zilei de 8 martie s-a desfasurat in casa de cultura din satul Cuhurestii de Sus, raionul Floresti.

----Sincron Andrei Lupan primar s.Cuhurestii de Sus

Festivalul a fost organizat de catre consiliul raional Floresti,iar in cadrul activitatii au evoluat 11 colective din satele : Temeliuti, Cuhurestii de Jos, Hirtop, Japca, Bursuc, Vascauti, Sanatauca, Cunicea, Tirgul-Vertiujeni participind cu 2 colective si gazdele festivalului colectivul din satul Cuhurestii de Sus.

----Live cintece

Dupa spusele spectatorilor asemenea manifestari artistice prin sate se desfasoara rar insa atit pentru participanti cit si pentru oameni sunt de bun augur.

----Sincron oameni,participanti

Deja al 45 an atit Republica Moldova cit si raionul Floresti sarbatoresc festivalul ,,Martisorului”. Anul curent in raionul Floresti sarbatoarea martisorului s-a desfasurat in trei localitati : satul Gura-Camencii, orasul Floresti si ultima editie in satul Cuhurestii de Sus. In final participantii au primit diplome si premii banesti oferite de catre consiliul raional Floresti.

Cauta
InstalatiFlash player
Meteo
Sondaj
Ce stil de muzica preferați ?
Total răspunsuri: 354
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate