Marti, 23.07.2024, 13:07
FlorTV
Meniu

FaceBook
Moldova Plus
De aproximativ o saptamina stau fara energie electrica in apartamente . Este vorba despre locatarii blocului de locuit de pe strada Miron Costin 32 din orasul Floresti.
Cauza acestei probleme este datoria in suma de 4400 de lei catre ,, Red-Nord” Floresti, care nicidecum nu pot s-o imparta intre ei, Firma ,,Constructorul” , la balanta careia se afla blocul de locuit respective si locatarii de aici. Pina-n prezent blocul nu este dat in exploatare , necatind la faptul ca in anul 2008, prin hotarirea judecatoriei Floresti , Firma ,,Constructorul”  a fost obligate , ca timp de trei luni sa faca acest lucru.Cum comenteaza aceasta situatie creata, directorul Firmei ,,
Ramasi fara curent electric si fara gaz care de alfel nici a fost conectat, locatarii blocului de locuit, s-au adresat inca o data la judecataoria Floresti, in scopul executarii silite a hotarirei judecatoresti din anul 2008.Trecind prin mai multe instante , locatarilor de pe strada  Miron Costin 32 din orasul Floresti, nu le ramine de cit sa astepte hotarirea judecatoreasca.
Cauta
InstalatiFlash player
Meteo
Sondaj
Cit timp navigați pe Internet?
Total răspunsuri: 238
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate