Luni, 25.09.2023, 01:32
FlorTV
Meniu

FaceBook
Moldova Plus
De aproximativ o saptamina stau fara energie electrica in apartamente . Este vorba despre locatarii blocului de locuit de pe strada Miron Costin 32 din orasul Floresti.
Cauza acestei probleme este datoria in suma de 4400 de lei catre ,, Red-Nord” Floresti, care nicidecum nu pot s-o imparta intre ei, Firma ,,Constructorul” , la balanta careia se afla blocul de locuit respective si locatarii de aici. Pina-n prezent blocul nu este dat in exploatare , necatind la faptul ca in anul 2008, prin hotarirea judecatoriei Floresti , Firma ,,Constructorul”  a fost obligate , ca timp de trei luni sa faca acest lucru.Cum comenteaza aceasta situatie creata, directorul Firmei ,,
Ramasi fara curent electric si fara gaz care de alfel nici a fost conectat, locatarii blocului de locuit, s-au adresat inca o data la judecataoria Floresti, in scopul executarii silite a hotarirei judecatoresti din anul 2008.Trecind prin mai multe instante , locatarilor de pe strada  Miron Costin 32 din orasul Floresti, nu le ramine de cit sa astepte hotarirea judecatoreasca.
Cauta
InstalatiFlash player
Meteo
Sondaj
Ce stil de muzica preferați ?
Total răspunsuri: 353
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate