Marti, 23.04.2024, 07:50
FlorTV
Meniu

FaceBook
Moldova Plus


DATA DE 1 DECEMBRIE A FOST TERMENUL LIMITA PENTRU POSESORII DE AUTOMOBILE, CA SA-SI ECHIPEZE MAŞINILE PENTRU SEZONUL RECE A ANULUI.

STAN-AP

POLITIA RUTIERA A RAIONULUI FLORESTI, INDEAMNA SOFERII DACA NU S-AU PREGATIT DE SEZONUL DE IARNA,PINA LA ZIUA DE ASTAZI, IN VEDEREA ECHIPARII MASINILOR CU CAUCIUCURI DE IARNA, SA FACA ACEST LUCRU CIT MAI REPEDE, IN CAZ CONTRAR VOR PRIMI AMENZI USTURATOARE. DE VREME CE ODATĂ CU CĂDEREA ZĂPEZII, NUMĂRUL DE ACCIDENTE RUTIERE ESTE ÎN CREŞTERE, ACEST LUCRU FIIND CAUZAT DE NEADAPTAREA MAŞINILOR LA PERIOADA DE IARNĂ.

SINCRON-SOFERI

MENŢIONĂM CĂ POTRIVIT HOTĂRÂRII GUVERNULUI R. MOLDOVA NR. 931 DIN 31 DECEMBRIE 2009, ÎN PERIOADA 1 DECEMBRIE – 31 MARTIE, CONDUCĂTORII AUTO SUNT OBLIGAŢI SĂ-ŞI ADAPTEZE CAUCIUCURILE LA NOILE CONDIŢII DE TRAFIC. PREVEDEREA ARE CA SCOP EVITAREA ACCIDENTELOR RUTIERE, PROVOCATE DE LIPSA ECHIPĂRII ADECVATE, DAR ŞI BLOCAJELE PE DRUMURI.
 
CONDUCĂTORIII AUTO CARE NU SE VOR CONFORMA RESPECTIVEI HOTĂRÂRI DE GUVERN ŞI NU-ŞI VOR SCHIMBA ANVELOPELE, RISCĂ O AMENDĂ DE PÂNĂ LA 400 LEI.
Cauta
InstalatiFlash player
Meteo
Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3451
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate