Simbata, 15.06.2024, 18:15
FlorTV
Meniu

FaceBook
Moldova PlusDESPRE LUCRUL EFECTUAT DE CATRE CASA TERITORIALA DE ASIGURARI SOCIALE, S-A DISCUTAT IN CADRUL UNEI SEDINTE CE S-A DESFASURAT CU PARTICIPAREA COLABORATORILOR DIN CADRUL CASEI TERITORIALE.

----SINCRON NINA VASILACHI DIRECTOR CASA TERITORIALA OR.FLORESTI

IN CADRUL SEDINTEI AU FOST PUSE IN DISCUTIE PROBLEMELE CU CARE SE CONFRUNTA CASA TERITORIALA DE ASIGURARI SOCIALE SI AU FOST PREZENTI: DIRECTIA VENITURI, DIRECTIA CALCUL SI DREPTURI SOCIALE SI INSPECTORATUL FISCAL.LA FEL AU FOST INVITATI SI CONDUCEREA DE VIRF A RAIONULUI.

----SINCRON ANATOL CARBUNE VICEPRESEDINTE R-NUL FLORESTI

CU TOATE CA SE CONFRUNTA CU MULTE PROBLEME ATIT COLABORATORII CIT SI DIRECTIA INCEARCA SA FACA FATA LUCRULUI, IN DOMENIUL IN CARE ACTIVEAZA.

----SINCRON NINA VASILACHI DIRECTOR CASA TERITORIALA OR.FLORESTI

SCOPUL SEDINTEI A FOST DAREA DE SEAMA SI DINTRE CEI PREZENTI AU VENIT SI CU DIFERITE PROPUNERI IN DESFASURAREA URMATOAREI SEDINTE.

----SINCRON ANATOL CARBUNE VICEPRESEDINTE R-NUL FLORESTI

IN LUNA FEBRUARIE CASA TERITORIALA DE ASIGURARI SOCIALE CIT SI CASA NATIONALA DE ASIGURARI NATIONALE IMPLINESTE 10 ANI. IAR LA MOMENT SUNT LA EVIDENTA 22.097 PERSOANE CARE BENEFICIAZA DE PENSII. ACEASTA SEDINTA S-A DESFASURAT PENTRU PRIMA DATA, INSA DIRECTIA STIE SI SPERA CA ASTFEL DE ADUNARI SE VOR DESFASURA DESTUL DE DES.

Cauta
InstalatiFlash player
Meteo
Sondaj
Cit timp navigați pe Internet?
Total răspunsuri: 238
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate