Vineri, 14.06.2024, 08:59
FlorTV
Meniu

FaceBook
Moldova Plus


,,Daruieste-mi inima”sub acest generic s-a desfasurat concursul dedicat yilei dragobetelui si organiyat de catre administratia publica locala unde au participat 4 perechi de la liceele si scoala profesionala din orasul Floresti.

----Sincron Valeriu Furdui specialist principal

Perechile au fost puse la mai multe incercari prima prima proba a fost prezentarea, la cea dea doua proba perechile au trebuit sa-si imagineze o seara romantica, a 3 proba a fost daruieste-mi inima, a 4 proba a fost concursul surpriza si ultima a fost o proba imagiantiva ,,Noi peste jumatate de secol”.

----Live cintece dansuri

Cele 4 perechi formate din Catalin Cusnir si Inesa Sirghi de la l.t. ,,I.Creanga”, Ecaterina Zosim si Dan Mazurean de la l.t. ,,M.Costin”, Ion Vitvitchii si Victoria Cojocari de la l.t ,,M.Eminescu” si Alina Bugai si Nicolae Suplavschi de la scoala profesioala au parerile lor referitor la concursul dat.

----Sincron Catalin si Inesa

Spectatorii au ramas surprinsi de surprizele de care au avut parte pe parcursul concertului.

---Sincron spectatori

Cireasa de pe tortl dar si surpriza zile a fost interpretul de muzica usoara si participantul fabricii de staruri Ionel Istrati.

----Live cintece
----Sincron Ionel Istrati

Asemenea concursuri dedicate zile dragobetelui s-a desfasurat al 6-lea an consecutive. Ca de fiecare data perechile au fost jurizate si conform notelor juriului perechile s-au clasat in felul urmator locul III perechile de la liceul theoretic ,,M.Eminescu” si perechea de la scoala profesionala primind un premiu de 300 de lei, pe locul  II perechea de la l.t ,,M.Costin” premiul fiind de 400 de lei si locul I si premiul de 500 de lei au fost acordat echipei de la l.t ,,I.Creanga” din orasul Floresti eferit de catre primaria orasului Floresti.

Cauta
InstalatiFlash player
Meteo
Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3451
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate