Luni, 15.07.2024, 06:27
FlorTV
Meniu

FaceBook
Moldova Plus


Pentru fiecare tara copiii sunt viitorul acesteia, din acest motiv este foarte important sa li se ofere multa dragoste si grija, sa benificieze de siguranta zilei de maine.
Ba mai mult, este bine sa-si cunoasca drepturile elementare si responsabilitatile in societate.- Stand up.
Anume  aceasta tematica a fost abordata in cadrul unei mese rotunde organizate in  orasul Floresti la initiativa avocatului parlamentar pentru protectia drepturilor copilului, Tamara Plamadeala si cu participarea tuturor asistentilor sociali din raion, inspectorilor de politie locala, cit si reprezentanta din cadrul Ministerului Afacerilor Interne din RM  pentru prevenirea  delicventei juvenilei si violentei in familie.
Acestia pot fi considerati principalii actori sociali responsabili de promovarea si respectarea drepturilor copiilor, prevenirea violentei  si abuzurilor in familie.

SINCRON   DL Anatol CARBUNE, vice-presedintE, r-nul Floresti

Pentru a asigura respectarea drepturilor copiilor, dar si a omului in ansamblu este nevoie de implicarea parintilor care joaca un rol important in viata tuturor.

SINCRON - MARIA Popovici,  sef Sectia Minori Directia Prevenirii delicventei juv.

SINCRON  Tamara Plamadeala, avocat parlamentar

Asa dar numai adunindu-si fortele toate organele de drept din raion vor reusi sa salveze viitorul copiilor, astfel asigurind si viitorul tarii noastre.
Cauta
InstalatiFlash player
Meteo
Sondaj
Ce părere aveţi despre lansarea sitului nostru?
Total răspunsuri: 3451
Linkuri recomandate
Statistica
Publicitate